Quote: Je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen. Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen. " - Marianne Williamson
Workshops
Lezing ADHD en Autisme op 26 september 2019 te Wiekeevorst Centrum De Weg
Autisme en ADHD Verschillen en overeenkomsten donderdag 26 september 2019 om 20,00 Centrum De Weg , Herenthoutseweg 21 Wiekevorst Een klinische Psycho-Neuro-Immunologische (K-PNI) kijk op deze "ziektebeelden" . De basis symptomen zijn gelijk maar …. Wat zijn de risicofactoren en wat is de pathofysiologie (studie der levensverschijnselen onder ziekelijke omstandigheden)? Hoe kunnen we deze mensen ondersteunen? En kunnen we preventief werken? Bijdrage : 15,00€ Frank De Bast: Orthomoleculair therapeut volgens de principes van de klinische Psycho-Neuro-Immunologie Lid BBOW en van de Europese Vereniging voor k-PNI. Inschrijvingen: frankdebast@gmail.com Tel: 0032 3 480 4034 Gsm Frank 0032 476 480403
TAO TANTRA MASSAGE
Wil je je partner eens intens verwennen met een zachte, sensuele massage en wil je daartoe meer zelfvertrouwen en inspiratie? Wil je groeien in acceptatie van je eigen lichaam, je sensualiteit en seksualiteit? Wil je meer speelsheid in je relatie brengen, of net de intimiteit met je partner naar een sacraal niveau brengen? Zelfs zonder enige massage ervaring kan je mee komen ontdekken en genieten! We creëren een veilige omgeving, besteden aandacht aan de eigen CENTERING en leren onze eigen energie in circulatie te brengen met specifieke ADEMHALINGSTECHNIEKEN. We leren elkaar een VOLLEDIGE TANTRISCHE LICHAAMSMASSAGE geven en je wordt stap voor stap ingewijd in het geven van een PERINEUM-, YONI- en LINGAMMASSAGE. Hier kan je meer in detail lezen hoe deze massage verloopt : www.lightnessinbeing.be/therapie/massage-tantra-voor-vrouwen-mannen-en-koppels Je kan inschrijven als (gelegenheids)koppel. Als single wordt je inschrijving pas definitief als er een matching single Bijdrage : 300 € (excl BTW) p.p.
KUNDALINI meditatie
De Kundalini Meditatie nodigt je vrouwelijke aspect (het vrijuit stromen van je energie) uit. Deze actieve meditatie vormt een tweeluik met de Osho DYNAMIC Meditatie die je mannelijke aspect (your true core power) bekrachtigt. Wil je meer harmonie ervaren door die beide aspecten van jezelf uit te nodigen, te helen en vooral te verbinden, kom dan zeker eens proeven! Kijk voor meer details op de bijhorende webpagina onder 'Therapieën'. Graag tijdig aanmelden!
Osho DYNAMIC meditatie
De Osho DYNAMIC Meditatie bekrachtigt je mannelijke aspect (your true core power), en vormt een tweeluik met de Kundalini Meditatie die je vrouwelijke aspect (het vrijuit stromen van je energie) uitnodigt. Wil je meer harmonie ervaren door die beide aspecten van jezelf uit te nodigen, te helen en vooral te verbinden, kom dan zeker eens proeven. Kijk voor meer details op de bijhorende webpagina onder Therapieën. Graag tijdig aanmelden!
UNIVERSAL TAO MEDITATIE
3 avonden taoïstische ademhaling en meditatie rond inner smile, healing sounds en micro cosmic orbit; Dit is een ideale ondersteuning om de ademhalingstechniek onder de knie te krijgen die bij de tantra massages toegepast wordt! Stap voor stap leren we deze hele mooie, aardende meditatietechniek aan. Je kan enkel voor de volledige reeks inschrijven!