CHI NEI TSANG

CHI NEI TSANG of energetische orgaanmassage

Herken je jezelf als hooggevoelig, en kan je moeilijk je grenzen aangeven of je gedachtenstroom niet meer tot rust brengen? 

Ben je stressgevoelig en blijft je ademhaling hoog en oppervlakkig?   Ervaar je vermoeidheid, verteringsklachten, hoofdpijn of een geblokkeerde nek of schouders?  Misschien ben je onvoldoende geaard en verbonden met je zelf.  

De navel is de plaats waar je ware ZELF ‘huist’, maar is tevens de plaats waar negatieve emoties, stress en dergelijke kunnen worden 'weggeparkeerd'.  Deze energetische massage, waarbij alle belangrijke buikorganen behandeld worden, geeft directe resultaten op de conditie van de organen zelf én op het totale energiepeil.  Chi Nei Tsang kan ertoe bijdragen om de beschermingslagen rond je ware Zijn te ontdooien zodat je meer vanuit je essentie gaat leven.  Het helpt je patroon van ‘negatieve energie en ziekmakende gedachten vasthouden’ te doorbreken.  Deze techniek helpt om je bewustzijn IN jezelf te verankeren en meer inzicht te krijgen in je emoties, waardoor vermoeidheid vermindert en je energie toeneemt.

Chi Nei Tsang is een onderdeel van het Universal Tao programma.  Het is een volledig op zichzelf staande techniek die ook in andere fysieke en/of energetische behandelingen geïntegreerd kan worden.  Je kan deze energetische behandeling ook op jezelf toepassen!